Herbruikbare rietjes

Herbruikbare metalen rietjes als plastic vervanger

herbruikbare metalen rietjes rosé goud

Metalen rietjes: verantwoord en milieuvriendelijk drinken

Metalen rietjes zijn een prima alternatief voor plastic rietjes. Ze zijn duurzaam, herbruikbaar en daarom milieuvriendelijk. Er is onnodig veel plastic in de wereld en ook jij kunt helpen om dat te verminderen. Daarom ga je op zoek naar rietjes die wel door de beugel kunnen en waar je jezelf én de aarde een groot plezier mee doet. Metalen rietjes zijn een goed alternatief, want ze zijn herbruikbaar en bovendien gemakkelijk te reinigen met de meegeleverde schoonmaakborsteltjes of gewoon in de vaatwasser. Laat je verrassen door ons veelzijdige assortiment metalen rietjes in de kleuren zilver, goud, rosé goud en de populaire rainbow.

Ontdek het gemak van RVS rietjes

Wil je jouw steentje bijdragen aan een betere wereld zónder dat dit ten koste gaat van jouw portemonnee? Onze metalen rietjes gaan jaren mee en zijn dus op lange termijn zeker en betere investering dan de plastic variant. Bindy’s heeft een ruim assortiment metalen rietjes die bij diverse drankjes en gelegenheden goed van pas komen. Ze zien er stijlvol uit, komen goed van pas bij allerlei frisdranken en smoothies én zijn bovendien van topkwaliteit. Op die manier wordt het voor jou aantrekkelijk om roestvrijstalen rietjes in huis te halen. Neem hier eens een kijkje in ons assortiment van metalen rietjes .

Waarom mensen kiezen voor Bindy’s:

De aankoop van metalen rietjes in onze webshop levert je altijd voordelen op. Wij bieden je een ruim assortiment metalen rietjes, waaronder ook sets met bijvoorbeeld extra dikke (12mm) rietjes voor extra dikke dranken zoals smoothies. Of cocktaillepels die je ook tegelijk als rietje kunt gebruiken. Onze sets met metalen rietjes zijn te koop in de kleuren zilver, goud, rosé goud en rainbow kleur. Verder profiteer je bij ons van gratis verzending en kun je altijd een beroep doen op onze klantenservice. Je bestelling is doorgaans binnen 1 -2 werkdagen bij je afgeleverd. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via onze contact pagina.

Nog een laatste tip: Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief onderaan deze pagina en ontvang 10 procent korting op je eerstvolgende aankoop bij Bindy’s!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *