Herbruikbare rietjes

Herbruikbare duurzame siliconen drinkrietjes voor kinderen

Herbruikbare siliconen rietjes voor kinderen

Herbruikbare siliconen rietjes voor kinderen

Onze set met siliconen drinkrietjes is de perfecte vervanger van plastic rietjes voor kinderen. Deze herbruikbare siliconen rietjes zijn in allerlei vormen te buigen zonder dat ze breken (je kunt er zelfs een knoop in leggen). Super handig wanneer kinderen aan de rietjes zitten te frutselen en geen gevaar voor scherpe randjes.

Zijn siliconen rietjes veilig voor kinderen?

Ja, onze siliconen drinkrietjes zijn geschikt voor kinderen, we raden ze zelfs aan voor deze doelgroep.

Ze zijn getest en voldoen aan de regelgeving voor producten die met voedsel in aanraking komen, voedselveilig dus.

Omdat de rietjes flexibel zijn is er ook geen gevaar voor beschadigingen in de mond van je kind wanneer ze al drinkend uit het rietje rondlopen en vallen. Om deze reden raden wij de metalen rietjes voor kleine kinderen af.

De juiste maat voor alle drinkbekers

Onze siliconen rietjes hebben een lengte van 24,5cm en een buitendiameter van 0,7cm. Daarmee passen ze dus in elke drinkbeker voor kinderen. Gebruik je een drinkbeker met een kleinere maat? Dan knip je de siliconen rietjes makkelijk met een schaar op de door jou gewenste maat!

Kunnen siliconen rietjes in de vaatwasser?

Onze siliconen rietjes kunnen gewoon in de vaatwasser. Om de binnenkant extra te reinigen hebben we bij elke set een reinigingsborsteltje meegeleverd.

De vrolijkste kleuren in 1 set

Net als de plastic rietjes hebben onze siliconen rietjes de vrolijkste kleuren, voor ieder kind een geschikte kleur. Onze set bestaat uit de kleuren paars, geel, blauw, oranje, groen en rood. Zo heb je altijd een match met de drinkbeker kleur.

Handig om mee te nemen

Ook voor onderweg, op vakantie of bijvoorbeeld op school zijn deze rietjes super handig. Met het meegeleverde opbergzakje neem je ze overal mee naar toe.

Zoek je duurzame, herbruikbare drinkrietjes voor kinderen? Dan zijn onze siliconen drinkrietjes de oplossing voor jou.

Siliconen rietjes zijn praktisch, hebben vrolijke kleuren en zijn niet milieubelastend zoals de plastic wegwerp varianten.

Kijk verder bij onze siliconen rietjes en bestel jouw set online. De kids vinden ze zeker fantastisch!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *